top of page

Vartalohoidot

Mekaaninen ihonpuhdistus, selkä 83€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio, vartalovoide 

Selän ultraäänipuhdistus 98€

Selän ultraäänipuhdistus tai timmanttihionta. Sisältää alkupuhdistuksen, laitehoidon, Naamion ja vartalovoiteen 

Vartalokuorinta BioRePeelCl3 (1.alue) alk.130€

BioRePeelCl3 happohoito on neulaton, nopea ja kivuton. 

Erinomainen kasvohoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle(Sopi kaikille ihotyypeille).

Hoito stimuloi ja kosteuttaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyttää juonteita, liftaa ihoa, tasoittaa arpia ja supistaa ihohuokosia. 

Toistamalla hoitoa 7-14 vrk välein 4-6 kertaa saadaan parempia ja pysyvämpiä tuloksia. Liuos sisältää 6 happoa, vitamiineja ja aminohappoja

Lymfaterapia 55€/ 3krt:150€/ 6krt: 295€

Lymfaterapia elvyttää kehon imunestekiertoa. 

Hoito aktivoi verenkiertoa ja poistaa turvotusta, parantaa elimistön puolustusmekanismia sekä rentouttaa. Miellyttävän tuntuinen hoito tehdään koneellisesti alipaineen avulla. Koneellista lymfahoitoa ei suositella, jos sinulla on akuutti tulehdus, verisuonitukoksia tai pahanlaatuinen kasvain, jonka hoito on vielä kesken.
Yhden hoitokerran kesto on 30 minuuttia. Paras tulos saavutetaan sarjahoidoilla.​

Lipolaser 65€ /3krt:180€/6krt:350€/10krt: 585€
Lipolaser hoidolla kiinteydyt ilman kirurgin veistä ja täysin kivuttomasti. 

Menetelmä hyödyntää matalataajuista laseria selluliitin käsittelyyn, kehon muokkaukseen ja rasvan poistoon hajottamalla soluihin varastoitunutta energiaa rasvahapoiksi, glyseroliksi sekä vedeksi ja poistamalla sitä kehosta aineenvaihdunnan kautta. Toimenpiteen jälkeen et tarvitse toipumisaikaa ja voit välittömästi palata normaaliin päivärytmiisi. Hoidon jälkeen tehty reipas liikunta tehostaa hoitoa. Nestettä olisi hyvä nauttia tavallista runsaammin. Lipolaser on täysin turvallinen ja nopeita tuloksia tarjoava hoitomuoto.
Paras tulos saavutetaan hoitosarjalla 1-2 krt viikossa 8-10 krt.

Lymfaterapia & lipolaser yhdistelmähoito 1krt: 108,00 €

Hoikentava yhdistelmähoito Lipolaser ja pressoterapia ovat kaksi nykyaikaisen laiteavusteisen kauneudenhoidon tehokkaimmista ja suosituimmista ulkonäköä parantavista laitehoidoista. 

Lipolaser rikkoo rasvasoluja ja pressoterapia auttaa poistamaan ne sekä ylimääräistä nestettä vartalosta. Jos tavoitteenasi on päästä eroon tarpeettomasta rasvasta, vähentää selluliittia tai nestettä, kokeile lipolaserin ja peressoterapian yhdistelmähoitoa! Jo ensimmäisen hoidon jälkeen tunnet vartalossa uutta keveyttä ja rentoutta. Yhden hoitokerran kesto on 30 + 30 minuuttia.
Paras tulos saavutetaan sarjahoidoilla

Selän puhdistus

Mud Spa

Lipolaserhoito

Undergarments

Lymfaterapia

Lower Body
bottom of page